Haetaan kokenutta arkkitehtia

Arkkitehdit Kontukoski Oy tekee rakennus- ja sisustussuunnittelua sekä hankkeiden esisuunnittelua. Suunnittelukohteemme ovat vaativia julkisen rakentamisen hankkeita. Töihimme paneudumme meille tärkeät arvot edellä: asiantuntijuus, luotettavuus, korkeatasoisuus ja käyttäjälähtöisyys. Meille osaaminen merkitsee myös tietomallipohjaista suunnittelua ja virtuaalitodellisuuden hyödyntämistä.

Etsimme joukkoomme kokenutta arkkitehtia, jolla on vähintään viiden vuoden työkokemus rakennussuunnittelusta. Tehtävässäsi sinulla on vastuullinen rooli suunnittelijana ja hankkeiden arkkitehtuurin kehittäjänä. Toimit työryhmissä, joissa pääset tekemään monipuolisia ja vaativia hankkeita. Edellytämme Revit- ja detaljisuunnitteluosaamista, arkkitehtonista näkemystä, vahvoja projektinhallintataitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Pärjäät tehtävässä, jos olet valmis oppimaan uusia tekemisen tapoja.

Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, arvostat osaamista ja sinulla on luontaista halua olla tekemässä ratkaisuja yhdessä. Tukenasi ovat osaavat ja mukavat työkaverit, jotka auttavat ja arvostavat toisiaan. Käytössäsi ovat uusimmat ohjelmistot ja laadukkaat välineet työn tekemiseen ja projektinhallintaan. Meillä panostetaan työntekijöiden perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, Tammerkosken äärellä Finlaysonin vanhassa Koskitehtaassa. Kehitämme toimintaamme merkittävästi myös osallistumalla suunnittelukilpailuihin ja tekemällä ekskursioita koti- ja ulkomaille suuntautuen viimeksi Japaniin ja Portugaliin.

Ota yhteyttä lähettämällä hakemuksesi ja keskustellaan siitä vastaammeko toistemme toiveita. Kerro hakemuksessasi työkokemuksestasi, koulutuksestasi sekä mahdollinen palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: petri.kontukoski@kontukoski.fi

Muita uutisia